• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

Diamantörhängen

Vackra diamantörhängen i olika utföranden. Välj mellan solitära örhängen, halo örhängen eller varför inte creoler? Vi har något för alla stilar samt till både vardag och fest.

Välj mellan Vitguld, Guld, Roséguld eller Platina. Alla våra örhängen kommer med skruv baktill för extra säkerhet.

Boka tid i vår fysiska butik

Diamantörhängen Guld & Platina

Vilken färg på metallen du väljer för dina diamantörhängen har en ganska stor betydelse på helhets utseendet. Vi rekommenderar att man försöker välja en metallfärg som matchar din övriga stil.

Våra diamantörhängen finns i guld, vitguld, roséguld samt Platina.

 

Diamantörhängen Solitär

Solitära diamantörhängen är vackra i sin enklaste form. Solitära diamantörhängen passar i alla åldrar och beroende på storleken på diamanten så passar de även alla budgetar. Våra solitära diamantörhängen finns i alla populära utföranden såsom sexklors fyrklos solitär, sexklos solitär samt bezel solitär.

 

Diamantörhängen Herr

Alla våra diamantörhängen fungerar alldeles utmärkt att bära som diamantörhängen för herr. Välj mellan solitär eller creoler i den metallen du önskar. Variationerna är oändliga!

 

Små diamantörhängen

En fördel med vårt stora utbud är att alla våra diamantörhängen går att anpassa utefter egna mått. Om man tycker om små diamantörhängen så rekommenderar vi solitär örhängen med en mindre diamant. Våra övriga örhängen går även att få som små diamantörhängen, ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig vidare.