• 90 dagars öppetköp
  • Livstidsgaranti
  • Fri frakt

18k Roséguld

Den romantiska rosa nyansen av rosaguldsmycken skapas genom att använda en kopparlegering. Ju mer koppar i legeringen, desto mer rosa blir nyansen. Rose guld har samma mängd rent guld som gult eller vitt guld. Vad som är annorlunda är förhållandet mellan andra metaller som utgör den återstående procentsatsen av legeringsblandningen. Rosaguld är ett vackert och unikt val för förlovningsringar, och dess moderna vintage har varit en het trend under de senaste åren.

Boka tid i vår fysiska butik

Förlovningsringar roséguld

Här hittar du hela vårt av sortiment av förlovningsringar i roséguld (18K). Letar du efter moderna, men fortsatt eleganta, förlovningsringar? Roséguld ger en trendig look och gör sig väldigt fin på alla hudnyanser. Ibland brukar roséguld också kollas för rosa guld, och består av rent guld tillsammans med en blandning av silver och koppar. Den rosa färgen får man genom att öka upp
andelen koppar mot andelen silver. En förlovningsring i roséguld går också enkelt att matcha med ringar och smycken av andra metaller. Det går med andra ord fint att matcha med exempelvis en vigselring i vitguld.

Köp en romantisk förlovningsring i roséguld

Den romantiska rosa nyansen som du hittar i en förlovningsring i roséguld skapas genom att använda en kopparlegering.
Ju mer koppar i legeringen, desto mer rosa blir nyansen. Roséguld har samma mängd rent guld som gult eller vitt guld.
Vad som är annorlunda är förhållandet mellan andra metaller som utgör den återstående procentsatsen av legeringsblandningen.
En förlovningsring i roséguld är både ett vackert och unikt val och dess moderna vintage har varit en het trend under de senaste åren.
Se hela vårt sortiment av förlovningsringar i roséguld nedan!

Alla förlovningsringar

Förlovningsringar guld

Förlovningsringar vitguld