• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

Solitärringar

En solitär diamantring sätter diamanten i fokus, oavsett om du har valt en liten och diskret sten eller en större diamant som gör mer anspråk. Solitärringarna ingår i vårt utbud av vackra diamantringar och är populära vid förlovning, men allt fler väljer dem också till vigseln. Den solitära diamantringen passar lika fint tillsammans med den tillbakadragna släta modellen som den gör tillsammans med alliansringens vackra band av mindre diamanter. Om du inte hittar exakt det du önskar finns möjlighet att designa din egen diamantring.

Boka tid i vår fysiska butik
56 produkter
Filtrera
Antal klor (0/4 valda)
Form (0/4 valda)
Bredd (0/13 valda)
Utförande (0/2 valda)
Sortera
Visa fler

Klassisk solitärring med diamanter

Gillar du diamantringar? En solitärring är det första man tänker på när man hör ordet diamantring. Solitär är en klassisk ring, men kan tack vare sin utformning på skenan och boetten se väldigt moderna ut. En solitärring med diamant är kronan på verket och en ring som sticker ut ur mängden med sin ståtliga diamant.

Solitärring med raka eller mjuka former?

Oftast ger mjuka och runda former ett mer klassiskt utseende på solitärringar medan raka former med massiv skena ett mer modernt utseende. Våra solitärringar finns i gulguld, vitguld, roséguld och platina och passar varje smak och stil. Vilken modell på solitärringar faller dig mest i smaken?

Solitärring till förlovning eller vigsel

En solitärring är en klassiker som passar för både förlovning och vigsel. Bland våra förlovningsringar online är detta en populär modell som går att göra personlig på många sätt. Om du har tänkt matcha med en slät ring eller en alliansring bör du ha i åtanke att välja ringar i samma tjocklek för bättre symmetri.