• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

18k Roséguld

Den romantiska rosa nyansen av rosaguldsmycken skapas genom att använda en kopparlegering. Ju mer koppar i legeringen, desto mer rosa blir nyansen. Rose guld har samma mängd rent guld som gult eller vitt guld. Vad som är annorlunda är förhållandet mellan andra metaller som utgör den återstående procentsatsen av legeringsblandningen. Rosaguld är ett vackert och unikt val för förlovningsringar, och dess moderna vintage har varit en het trend under de senaste åren.

Boka tid i vår fysiska butik
90 produkter
Filtrera
Sortera
Visa fler

Vigselring roséguld

Med en vigselring i roséguld får du en skimrande rosa ring i 18 karat. Är du ute efter en kombination av det moderna, klassiska och eleganta i en vigselring? Roséguld är det du är ute efter. Den rosaskimrande färgen får den tack vare mängden koppar som finns i dess legering. Vigselringar ska, som bekant, bäras till vardags, under resten av din och din partners liv, och behöver därför tåla en viss vardagsanvändning. Rent guld är alldeles för mjukt, vilket också är anledningen till att våra vigselringar i roséguld inte enbart består av guld, utan också av koppar samt silver. Ju mer koppar som finns i legeringen, desto mer rosa blir den i färgen, och desto starkare bli den. En vigselring i roséguld är alltså mer slittålig än en i exempelvis gulguld eller vitguld.

 

Vigselringar i roséguld


Vigselringar i roséguld blir allt mer populärt och är den yttersta kombinationen
av trendigt och vintage. Vid valet av ring går du kanske i funderingar kring hur du ska göra
för att välja en förlovningsring och vigselring som passar ihop? Beslutet är upp till dig och din partner, och det
finns ingenting som säger att ni också måste välja samma. Något av det fina med vigselringar i roséguld är att de
är lätta att matcha med din förlovningsring. Vigselringar i roséguld passar till både en förlovningsring i guld, eller
om du föredrar förlovningsringar i vitguld – två andra legeringar som kan komplettera det romantiska rosa guldet med värme
och elegans. Med sin tindrande nyans passar också vigselringar i roséguld att bära på alla hudnyanser.

Alla vigselringar

Vigselringar guld

Vigselringar vitguld