• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

Förlovningsring dam

Här på Kronan Guld kan du köpa en förlovningsring för dam ur ett stort sortiment av ringar i flera olika modeller, utföranden och modeller. Många väljer en diamantring, men det är inte helt ovanligt med släta ringar. Alla våra förlovningsringar för dam finns i gulguld, vitguld och roséguld – välj den ring och metall som du föredrar bäst. Välkommen att höra av dig till oss eller besöka vår butik om du vill ha råd inför ditt val av förlovningsring för dam.

Boka tid i vår fysiska butik

Förlovningsring dam från Kronan Guld

I sortimentet ovan kan du hitta en förlovningsring för dam att matcha med din partners – i vårt utbud hittar du också förlovningsring för män. Kanske har du redan din vigselring i åtanke? Ta en titt på vårt utbud av vigselring för dam och fundera på vilken helhetskänsla du vill komma åt. När du handlar på Kronan Guld ger vi dig livstidsgaranti på din förlovningsring för dam. Vi erbjuder också 90 dagars öppet köp – för vi vet att en ring behöver kännas rätt, och att den känslan kan ta sin tid att infinna sig. Om du känner dig osäker kan du låna hem en ring innan du bestämmer dig.

Välkommen till Kronan Gulds förlovningsringar

Välkommen till Kronan Gulds förlovningsringar – en värld av tidlös elegans och utsökt hantverk. Våra förlovningsringar för damer är skapade med omsorg och dedikation för att markera den dyrbara stund då två hjärtan förenas.

Vår kollektion av förlovningsringar inkluderar design som tilltalar kvinnor med varierande stilar och preferenser. Den representerar en perfekt fusion av klassisk design och modern förfining. Varje smycke är noga utvalt och skapat med fokus på detaljer, vilket säkerställer att dina ringar inte bara blir en symbol för kärlek, utan också ett uttryck för estetik och kvalitet.

Utforska vårt breda utbud av förlovningsringar för damer, där du kommer att upptäcka olika designer och ädelmetaller som passar varje smak och stil. Våra erfarna juvelerare står bakom varje smycke och säkerställer att det lever upp till Kronan Gulds höga standarder.

Vi förstår att valet av en förlovningsring är ett betydelsefullt beslut. Därför är vårt dedikerade team alltid redo att guida dig genom processen, besvara dina frågor och hjälpa dig att hitta den perfekta ringen som passar både din partners personlighet och er unika kärlekshistoria.

Kronan Guld är mer än bara en plats där du köper smycken – det är platsen där er kärlekshistoria börjar. Ta det första steget mot evig kärlek med våra förlovningsringar för damer, som talar till hjärtat och varar livet ut.

Upptäck skönheten och betydelsen av våra förlovningsringar idag. Utforska vår kollektion och låt Kronan Guld vara med och skapa ett minne som varar för evigt.

Vackra förlovningsringar för damer

Utforska en värld av elegans och skönhet med vårt imponerande utbud av förlovningsringar för damer hos Kronan Guld. Vår kollektion av vackra förlovningsringar, inklusive solitärringar, sidostensringar, haloringar, trestensringar och flerstensringar, är noga utvald för att återspegla tidlös stil och expertis inom hantverket. Oavsett om du föredrar klassisk eller modern design kommer du att hitta ringen som passar din unika stil och symboliserar er kärlekshistoria.

Våra erfarna juvelerare står bakom varje smycke, och vårt sortiment innefattar olika ädelmetaller och unika designer för att tillgodose alla smaker. Med Kronan Guld kan du vara trygg med att hitta den perfekta förlovningsringen, som inte bara är en symbol för förlovningen utan också en vacker manifestation av er kärlek.

Utforska vår imponerande kollektion av förlovningsringar för damer idag, inklusive solitärringar, sidostensringar, haloringar, trestensringar och flerstensringar, och låt Kronan Guld vara din partner i att skapa ett minne som varar för evigt.

Förlovningsringar för damer i olika färger och designer

Upptäck mångfalden i vår kollektion av förlovningsringar för damer hos Kronan Guld, där varje ring är en unik tolkning av kärlekens symbol. Vi presenterar ett överflöd av färger och designs som sträcker sig bortom det konventionella, så att du kan välja den ring som bäst återspeglar din personliga stil och unika förhållande.

Vårt sortiment sträcker sig från klassiska och tidlösa designs till moderna och djärva val. Oavsett om du föredrar den subtila glansen av vitguld, den varma tonen av gult guld eller den moderna uttrycksformen av roséguld, har vi en förlovningsring som passar din preferens.

Från solitärdiamanter till mer komplexa designs är vår kollektion av förlovningsringar för damer kuraterad med omsorg och expertis. Våra erfarna juvelerare står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta ringen som inte bara är en symbol för ditt förlovning utan också ett konstverk som representerar er unika kärlekshistoria.

Uttryck din individualitet och kärlek med våra förlovningsringar i olika färger och designs. Utforska vår kollektion idag och låt Kronan Guld vara din partner när du väljer en ring som kommer att lysa i varje avseende.

Köp en förlovningsring i vår butik i Upplands Väsby

Besök vår butik i Upplands Väsby där du kan se vårt stora utbud av förlovningsringar för kvinnor. Hitta den perfekta förlovningsringen för den du älskar. Prova, känn och känn på ringarna i vår smyckesbutik i Upplands Väsby. Boka tid för personlig rådgivning om val av förlovningsring i vår butik eller online. Du är också välkommen att kontakta oss för att få veta mer.