• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

Guldbutik Stockholm

Välkommen till Kronan Guld – din lokala guldbutik! Stockholm / Upplands Väsby, är där du hittar vår guldbutik med kvalitetssmycken. Där får du ett personligt bemötande av personal som avsätter tid för dig. Du hittar också både guldsmed och juvelerare som kan hjälpa dig med allt du behöver och förväntar dig av en guldbutik i Stockholm.

Förlovningsring Stockholm

Vill du köpa förlovningsring i Stockholm? Välkommen in till vår guldbutik. Där får du hjälp med att prova, välja och köpa förlovningsring. I Stockholm hittar du alla de förlovningsringar i butiken som du också hittar på hemsidan. Vi erbjuder personlig service och en hög kompetensnivå – alltid med dig och din partner i fokus. Välkommen in till oss för att köpa förlovningsring i Stockholm.

Vigselring Stockholm

Ska ni gifta er och är på jakt efter en vigselring i Stockholm? Välkommen till vår fysiska guldbutik i Stockholm / Upplands Väsby. Där finns hela vårt sortiment av vigselringar som du också hittar här på hemsidan. Du kan förvänta dig hög service, men också reparation av dina vigselringar i Stockholm. Vi hjälper er gärna med rådgivning och låter er även prova ringarna. Välkommen till vår guldbutik för att köpa vigselring i Stockholm!

Välkommen till vår guldsmed och juvelerare i Stockholm

Vi vill hjälpa dig att hålla dina smycken lika vackra som den dagen du köpte dem. Det är därför vi erbjuder ett omfattande utbud av reparations- och servicetjänster för ringar i Stockholm. Vi gör det inte enbart möjligt att köpa diamantringar online; till oss är du alltid välkommen för att se och testa ringarna i vår butik, för rådgivning kring vilken ring du ska välja, men också för att få den personliga service och höga kompetensnivå som krävs för att du ska känna dig nöjd i ditt beslut över valet av ringar. Vår personal hjälper dig också att designa egen ring så att du kan få precis den ring som du har drömt om.

Rädda din ring i vår guldbutik i Stockholm

Vi vet att en oförutsedd olycka på ditt smycke ibland kan ske. Våra skickliga guldsmeder i Stockholm är här för att hjälpa om något går fel. Vi kan utföra jobb på smycken av alla slag, oavsett hur gamla de är eller i vilken stil de är – vi ser till att göra allt vi kan för att åtgärda felet. Alla våra reparationer utförs direkt i ateljén som ligger i butiken, och alltid utan några mellanhänder.

Låt experter fixa din vigsel- eller förlovningsring i Stockholm

Smycken kan vara mycket känsliga och en erfaren guldsmed krävs för att göra reparationer. Även om många som är händiga kan laga vissa enklare fel själva, rekommenderar vi att alltid låta en professionell se över felet.

Förebygg dina ringar

Naturligtvis är förebyggande alltid bättre än att laga när skadan väl är skedd. Försök därför att rengöra dina smycken årligen och överväg att lägga till säkerhetslås till armband och halsband som inte redan har. Se också över dina diamantringar och förstärk klor som har blivit svagare genom åren.

Tjänster vår guldsmed hjälper dig med

- Alla typer av diamantinfattningar
- Storleksjustering av ringar
- Rengöring och polering av alla sorters smycken
- Omträdning av pärlhalsband
- Gravyr i förlovningsring och vigselring

Alltid snabb service med våra guldsmeder & juvelfattare

I vår guldbutik i Stockholm finns alltid en guldsmed/juvelfattare på plats för att vägleda dig till rätt beslut angående ditt smycke. Vi vill att du är väl informerad om hur slutresultatet kommer att bli innan du lämnar in ditt smycke hos oss.

Vår guldbutik i Stockholm

Sedan 1999 har vi på Kronan Guld gjort det till vårt uppdrag att varje dag sträva efter att förvärva våra kunders förtroende och överträffa deras förväntningar på kvalitet, service och kompetens. Vi ser till att våra åtgärder är förenliga med våra företagsvärderingar, vilket gör att vi kan upprätthålla de relationer och rykte som vårt familjeägda företag har utvecklat under vår historia.

Grunden för att vårt företag har vuxit

- Tyngdpunkten på personifiering och starka band till våra kunder
- Bransch och samhällen
- Kronan Guld ger sina kunder mer än de förväntade sig
- Stor variation av smycken – väl tillverkade, väl utformade, ordentligt representerade av kunnig personal och vackert inslagna – oavsett budget.

Kronan guld - ett företag värt att minnas

Vi kommer ständigt att öka värdet på Kronan Gulds varumärke genom att vara överst i minnet hos människor som vill minnas livets händelser och ge en exceptionell upplevelse för våra kunder, kollegor och samhället. Detta för att bygga långsiktiga relationer.

Några exempel på vad vi erbjuder i vår guldbutik

- Morgongåvor
- Dopgåvor
- Konfirmationspresenter
- Personliga smycken
- Vi köper guld för marknadens högsta pris
- Diamantörhängen och hängsmycken som kan matchas till alla våra ringar

Endast kunnig personal

I vår butik möts du alltid av kunniga och erfarna juvelerare som vägleder dig inför ditt val av smycke. Vi tycker det är viktigt att du ska få rätt information innan ditt slutgiltiga val av smycke. 

Vi hjälper dig till rätt smycke

- Val av material
- Val av kvalitet på ädelstenarna
- Vilket material som är mest hållbart
- Vilket material som är mest slittåligt