• 90 dagars öppetköp
 • Livstidsgaranti
 • Fri frakt

FAQ

Om oss

Kronan Guld är en juvelerarbutik i Upplands Väsby, norra Stockholm som har funnit sedan 1999. Vi är specialiserade på skräddarsydda smycken med fokus på certifierade diamantförlovningsringar och vigselringar i guld eller platina. Vår tyngdpunkt är att förvandla dina idéer till ett färdigt smycke. Vår kunniga personal hjälper dig att tillverka ett unikt, modernt eller klassiskt designad smycke med de senaste datorstödda teknikerna (CAD) eller traditionella handtillverknings metoder beroende på vad som är bäst för dig, din design och din budget.

 • Vad innebär 90 dagars öppetköp?

  Efter att du har mottagit din order kan du inom 90 dagar returnera den till oss i oanvänd skick och få pengarna tillbaka. Detta gäller enbart smycken ur vår standard sortiment. Ändringar på smycken ur standard sortimentet och specialbeställningar omfattas inte av öppetköp. Vi försöker hålla hög service, skulle det vara så att du ändå har funderingar efter ditt köp och den inte omfattas av öppetköp så hör gärna av dig till oss så försöker vi hjälpa till på bästa möjliga sätt. Läs mer om våra köpvillkor här.

 • Vad innebär livstidsgaranti?

  Vi vill att våra smycken ska hålla livet ut, skulle något fabrikationsfel uppstå med smycken av oss så behöver du bara kontakta oss så vägleder vi dig.
 • Finns ni fysiskt?

  Ja, vi finns på Centralvägen 1, Upplands väsby vid stationen. I vår fysiska butik går det att se hela vår kollektion, smycken som inte finns upplagda på webb butiken och där har vi också vår guldsmedsverkstad.
 • Kan man gravera ringen i efterhand?

  Ja, det ingår fri gravyr i samband med beställningen, det går lika bra att skicka in den till oss i efterhand och gravera den kostnadsfritt också. Det tar ca 10 arbetsdagar att få ringen graverad i efterhand.

 • Kan man gravera ringen i efterhand?

  Ja, det ingår fri gravyr i samband med beställningen, det går lika bra att skicka in den till oss i efterhand och gravera den kostnadsfritt också. Det tar ca 10 arbetsdagar att få ringen graverad i efterhand.

 • Har ni äkta diamanter eller labbodlade?

  Vi erbjuder både naturliga och labbodlade diamanter, konfliktfria och varje diamant över 0.30 carat vi levererar medföljer alltid ett certifikat från välkända institut. 

 • Ser smyckena likadana ut i verkligheten som produktbilderna ni har på hemsidan?

  Alla våra produktbilder är äkta vara som är fotade med hjälp av professionella fotografer för att återspegla verkliga utseendet så gott det är möjligt. Smyckena är inzoomade för att visa alla detaljer för ögat. Det är alltid bra att läsa produkt beskrivningen och utgå ifrån måtten därifrån. Som en unik tjänst hos oss på Kronan Guld kan du även beställa hem ringar ur vår kollektion för att testa hemma.