• 90 dagars öppetköp
  • Livstidsgaranti
  • Fri frakt

Vigselringar

INTRESSERAD AV PERSONLIG RÅDGIVNING?

Här hittar du ett stort sortiment av vigselringar och bröllopsringar. Vi erbjuder vigselringar av hög kvalitet i olika utföranden. Nedan kan du se hela vårt sortiment. Alla våra ringar finns både online och i vår fysiska butik i centrala Upplands Väsby där du också kan få hjälp med valet av vigselring av våra kunniga experter som både informerar och vägleder dig till rätt val. Välkommen!

Boka tid i vår fysiska butik

Vigselringar online & i butik

Dags att köpa vigselring?

Att trä en vigselring på fingret på den viktigaste personen i ditt liv, samtidigt som ni lovar varandra evig kärlek, är ett av de finaste ögonblicken som livet har att erbjuda. En vigselring är en ring som du ska bära under många år framöver och därför är det viktigt att du tänker igenom ditt val av ring och väljer en som passar just dig.

Ringar för alla smaker

På Kronan Guld är vi experter på ringar och har ett stort utbud av vigselringar online och i butik. Våra ringar finns i flera olika modeller, material och prisklasser för att du ska hitta en ring som passar just dig. Oavsett om du är ute efter billiga vigselringar eller en lyxig ring full med diamanter, har vi det du söker! Söker du vigselring i Stockholm? Besök vår butik och ateljé för bästa hjälp!

Flera former & utföranden

Våra ringar kommer i olika utföranden. För dig som är intresserad av våra alliansringar med diamanter, också kallade ”eternity rings”, finns många valmöjligheter. Du kan få så att diamanterna går runt hela eller halva ringen, men det går även att få ringarna i olika bredder och storlekar – oavsett vad du föredrar så kommer du att hitta någonting som faller dig i smaken.

 

Vigselring i flera ädelmetaller

Vigselringar i guld (18k) är en tidlös ring som många väljer både till vigsel och förlovning. Den är både modern och klassisk i all sin enkelhet samt ett säkert val som går att matcha med vad du vill.

En vigselring i vitguld (18k) får sin vita legering tack vare en blandning av bland annat palladium och silver. Detta är det moderna valet för dig som vill ha en vigselring med ett exklusivt intryck.

Vigselringar i roséguld (18k) är för dig som önskar en ring som kombinerar det hopplöst romantiska i vintage med det nytänkande i det moderna. Enkel att matcha är detta en ring som passar de flesta.

Olika modeller – Valet är ert

Vi har ett stort utbud av vigselringar i olika modeller och ädelmetaller som passar varje smak, tycke, stil och personlighet.

Många väljer, av tradition, helt släta ringar som vigselring, medan andra vill ha en vigselring med diamanter – då är alliansringar ett populärt val. Du och din partner får givetvis göra precis som ni vill, och kan även välja helt andra ringar. Varför inte designa vigselring från grunden så att ni får en helt unik design som speglar er relation? Vi hjälper er med det.

Kontakta oss innan du ska köpa vigselring

Det kan vara svårt att veta vilken ring som passar just dig och din partner. Kontakta oss gärna för att få personlig service och hjälp med att hitta rätt bland ringarna i vårt sortiment. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet och kan guida dig när du ska köpa vigselring!

Valet av vigselring är helt och hållet upp till er – det finns inga rätt eller fel.
Vill ni välja en solitärring eller kanske en sidostensring för att förädla er speciella dag?

 

Vigselringar för dam

När du ska välja en vigselring för dam väljer du ur ett stort sortiment av ringar som kännetecknas av hög kvalitet och som du har livstids garanti på. Förr var det vanligt att välja en slät modell, men allt fler gör egna val och många väljer en ring med en eller flera diamanter. Somliga vill välja detsamma som sin partner, medan det för en del par inte spelar så stor roll – det är den symboliska betydelsen som är viktig.

Vigselringar för män

Att välja vigselring som man är för många enkelt – det vet precis vad de vill ha – medan det för andra är svårt. De allra flesta väljer en slät modell, men det blir allt vanligare att även män väljer en diamantprydd ring. Ta en titt på utbudet och ta reda på vad som tilltalar dig. Våra vigselringar finns i både gulguld, roséguld och vitguld, och bland de släta ringarna kan du välja mellan en rak, rund eller en halvrund profil – olika varianter som ger olika intryck.

 

Mer än bara vigselringar

Hos oss kan du köpa vigselringar av hög kvalitet som passar alla stilar till er speciella dag, men vi erbjuder mer än så – både online och i butik. I vårt utbud hittar du även förlovningsringar samt möjligheten att designa din egen ring. Kanske vill ni fira ett jubileum med en helt unik ring? Du vill kanske ge en speciell ring till någon som betyder väldigt mycket för dig? Det finns mycket som går att säga med en ring. Vad har du på hjärtat?

 

Vanliga frågor om vigselringar

 

Vi vill ha unika ringar till vår vigsel, är det möjligt?

Absolut! Hos oss får ni möjlighet att antingen göra ändringar på våra befintliga ringar, eller att skapa er egen ring från grunden. Vi hjälper er att göra era visioner till verklighet.

Går det att prova ringarna innan vi bestämmer oss?

Självklart! Det går bra att antingen besöka oss i vår butik och ateljé i Upplands Väsby, eller att låna hem en testring. Om ni behöver hjälp med att avgöra er ringstorlek kan ni beställa en gratis ringmätare.

Vigselring: man och dam – har ni det?

Vi har vigselringar för både herr och dam. Både våra släta vigselringar och alliansringar går att få i flera utföranden som vigselring. Välj bland olika ädelmetaller såsom platina och olika legeringar av guld.

Vi vill köpa vigselring med snabb leverans - är det möjligt?

Toppen! Vi brukar kunna erbjuda en extra snabb leverans när så önskas. Meddela oss i samband med att ni beställer era ringar så återkommer vi med en bekräftelse på huruvida det är möjligt eller inte.

Hur funkar det med gravyr i vigselring?

Det ingår gratis gravyr i alla våra vigselringar. Ni kan bestämma vad ni vill gravera in i era ringar redan vid beställning eller skicka in dem till oss för gravering i efterhand.

Går det endast att köpa vigselringar online hos er?

Nej då! Vi har också en fysisk butik och ateljé dit du kan komma för att titta på vårt sortiment, prova ringar, mäta ringstorlek eller lämna in din vigselring för gravyr. Vi finns på Centralvägen 1 i Upplands Väsby.