• 5/5 ★★★★★
  • Hållbart hantverk
  • Efterservice i världsklass

Diamantringar

Kronan Guld erbjuder diamantringar i många olika vackra modeller och utföranden. Alla våra diamantringar är skapade med kvalitét och hållbarhet i fokus. Välj mellan solitärringar, sidostensringar, haloringar, trestensringar samt alliansringar. Har du en bild i huvudet på en diamantring som du bara måste ha? Inga problem! Vi erbjuder egen design där du tillsammans med en av våra erfarna guldsmeder har fria händer att förverkliga dina visioner. Våra juvelerare ger dig även en genväg till den perfekta diamanten.

Boka tid i vår fysiska butik

Diamantringar i olika metaller

Det finns många funderingar när man ska välja sin perfekta diamantring. Du ska inte behöva känna dig begränsad när det kommer till alla val som gör din diamantring unik. Här nedan listar vi alla metaller vi erbjuder:

Diamantringar i vitguld - Ett bra val om man väljer naturligt vita diamanter. Diamantringar i vitguld upplevs som mer passande då materialet är ljust som stenens färg.

Diamantringar i guld - Vacker gulton som gärna kombineras med diamanter eller andra ädelstenar i olika färger. Diamantringar i guld är också väldigt fint att matcha med vitguld. 

Diamantringar i roséguld - Vacker rosa färg som ger en vintage känsla. Blivit allt mer populärt att använda i ringar som pryds med diamanter eller andra ädelstenar.

Diamantringar i Platina - Platina är naturligt vit i färgen och har samma fina egenskaper som vitguld plus lite mer. Platina är har dubbla densiteten än guld och är mer reptålig.

 

Diamantringar för dam & herr

Traditionellt brukar diamantringar vara för dam men vi på Kronan Guld har börjat se att herr ringarna också önskas med diamanter vilket är otroligt kul och snyggt! Diamantringarna i dam modellerna går även att få med färgade ädelstenar och färgade diamanter samma sak gäller herr ringarna. Ett tips är svarta diamanter som brukar sitta riktigt snyggt på diamantringar för herr!

 

Diamantringar i Stockholm

Det går att besöka oss i Stockholm för att se hela vårt utbud fysiskt. Boka gärna tid inför erat besök för att få avsatt tid med en av våra juvelerare. Om du inte har möjlighet att se våra diamanteringer i Stockholm går det även jättebra att boka ett virtuellt möte där vi visar och vägleder dig till den perfekta diamantringen.